Κακοκαιρία «χτύπησε» την Ξάνθη: Αναποδογύρισαν αυτοκίνητα λόγω των θυελλωδών ανέμων (Βίντεο)

Δεκάδες πτώσεις δέντρων, ΙΧ που καταπλακώθηκαν από πτώσεις κλαδιών, καταστροφές σε οροφές σπιτιών και ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και υλικές ζημιές σε γήπεδα, άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Ενας μίνι ανεμοστρόβιλος, ριπές θυελλωδών ανέμων ξαφνικά το μεσημέρι διέσχισαν τμήμα της Ξάνθης προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων super market στην ανατολική είσοδο της πόλης, ο ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Οι εικόνες πρωτόγνωρες.

Σε μικρή απόσταση και επί της οδού Γ. Κονδύλη, στον γνωστό δρόμο με τα πλατάνια της Ξάνθης, ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε δεκάδες πτώσεις κλαδιών, τα οποία έπεσαν πάνω στον δρόμο ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Οπως αναφέρει το xanthinea, πτώσεις δέντρων και κλαδιών καταγράφονται σε δεκάδες σημεία της Ξάνθης, με ένα δέντρο μάλιστα να πέφτει πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.

Δέντρο έπεσε πάνω σε λεωφορείο

Έντονη βροχή και ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε πριν από λίγη ώρα την πόλη της Ξάνθης με αποτέλεσμα να προκληθούν μποτιλιαρίσματα και αρκετές ζημιές μέσα στην Ξάνθη όπως η πτώση κλαδιών από τα μεγάλα πλατάνια που βρίσκονται στην οδό Γεωργίου Κονδύλη με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί πριν από λίγη ώρα ένα Λεωφορείο και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Δείτε τα βίντεο από τους θυελλώδεις ανέμους που χτύπησαν την πόλη

Τα βίντεο μάλιστα από το πέρασμα αυτού του μίνι ανεμοστρόβιλου είναι αποκαλυπτικά:

Η στιγμή που ο αέρας παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του σε βενινάδικο της πόλης:

Στο παρακάτω βίντεο είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια δύο πολιτών, αφού μαζέψουν δύο καρέκλες έξω από κάποιο κατάστημα, να κλείσουν την πόρτα. Τελικά δεν τα καταφέρνουν και καταφεύγουν σε παρακείμενο σημείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί